Over ons

Wie zijn wij?

Het verhaal van Strobbe Mobility Solutions vindt zijn oorsprong meer dan een eeuw geleden. In 1919, kort na de Eerste Wereldoorlog, richtte de overgrootvader van huidig zaakvoerder Sarah de Smet een zaak op waarbij de focus voornamelijk lag op de productie van liften. De onderneming kon rekenen op een vlotte start en met een duidelijk doel voor ogen werden de fundamenten voor de toekomst in een vroeg stadium vastgelegd.

De leiding van het bedrijf werd van generatie op generatie doorgegeven, de expertise op vlak van liften bleef evolueren en ook het vakgebied breidde geleidelijk aan uit. Strobbe groeide uit tot een gevestigde naam en stond na verloop van tijd gekend als een bekwaam en betrouwbaar verdeler en installateur van verschillende liftsystemen. De kernactiviteiten van de onderneming namen door de jaren heen toe en Strobbe werd een vaste waarde in de sector van de trapliften, huisliften, platformliften en parkeersystemen voor auto’s.

technicus Strobbe in magazijn

Ons team

Om te garanderen dat de veiligheid, de gezondheid en het welzijn van onze klanten gewaarborgd is, zetten wij bij Strobbe sterk in op comfort en ergonomie. Daarom werd het team van Strobbe Mobility Solutions twee jaar geleden versterkt met onze ergotherapeute Griet.

Woningaanpassingen en liftsystemen gaan hand in hand, onze ergotherapeute gaat dan ook met veel enthousiasme langs bij klanten die op zoek zijn naar geschikte oplossingen voor de aanpassingen van de woning. Tijdens die gesprekken wordt nagegaan wat de verschillende opties zijn voor mensen die langer zelfstandig willen thuis wonen of mensen die hun woning willen aanpassen om thuis te revalideren.

Om de verbouwingen uit te voeren en tot een perfect resultaat te komen, werken wij met meerdere betrouwbare aannemers samen.

Voor de plaatsing van de liftsystemen werken we met onze eigen techniekers, ervaren vakmensen die de nodige opleiding genoten hebben. Om de vertrouwensband met de klant te garanderen, voeren dezelfde techniekers ook het jaarlijks onderhoud uit.

Wil je meer informatie over onze diensten?