Traplift kopen

Tweedehands traplift kopen

Strobbe Mobility Solutions gaat samen met jou op zoek naar de meest geschikte oplossing voor jouw traplift, daarom bieden wij ook tweedehands trapliftsystemen aan. Een slimme en voordelige optie, want met een tweedehands traplift zet je niet alleen in op duurzaamheid, je kan ook tot 20% op de kostprijs besparen.

Onze tweedehands trapliften zijn gecertificeerd en moeten voldoen aan dezelfde reglementering als nieuwe trapliften, je kan er dus zeker van zijn dat onze tweedehands trapliften voldoen aan de strenge kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Bij Strobbe Mobility Solutions bieden we tweedehands trapliften aan voor rechte trappen, trappen met één of meerdere bochten en trapliften voor personen tot 160 kg. Een precieze prijs voor een tweedehands traplift opgeven is niet eenvoudig, voor we overgaan tot de offerte laten we eerst één van onze medewerkers langskomen om de situatie bij je thuis te evalueren en de verschillende opties met jou te bespreken. De prijs van een tweedehands traplift is afhankelijk van een aantal factoren.

Type trap

Wij voorzien trapliften voor verschillende soorten trappen:

  • spiltrap
  • wenteltrap
  • draaitrap
  • rechte trap
  • trap met één of meerdere bochten
  • trap met een binnen- of buitenbocht


Naast het soort trap en het aantal bochten is ook de lengte van de trap een factor bij het bepalen van de prijs.
 

Type stoel

Bij een aantal modellen van trapliften is er keuze uit verschillende stoelen en bekleding, ook dat speelt een rol in de uiteindelijke prijs van de traplift.

Opties

Er zijn tal van opties beschikbaar voor je traplift. Zo kan het in- en uitklappen van de voetenplank en de draaifunctie boven aan de trap geautomatiseerd worden, of kan de rail ingeklapt of uitgeschoven worden. Deze opties hebben ook een invloed op de prijs.

VAPH en aanpassingspremie

Als je aangesloten bent bij het VAPH, het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap, maak je aanspraak op een tegemoetkoming voor de kostprijs van je traplift. Meer informatie over subsidies, de aanpassingspremie en tegemoetkomingen.

De beste traplift aan de juiste prijs

Om ervoor te zorgen dat je de beste traplift aan de juiste prijs krijgt, komt één van onze medewerkers langs tijdens een huisbezoek. Zo kunnen we kennismaken, de situatie ter plaatse bekijken en nagaan wat voor jou en jouw woning de beste oplossing is. Wil je meer informatie over onze diensten of wil je een afspraak maken?