Traplift kopen

Kostprijs traplift

Een traplift kopen, dat is investeren in je mobiliteit zodat je op een comfortabele manier kan blijven genieten van je vrijheid, in alle veiligheid en op alle verdiepingen van je woning. Als je een traplift laat installeren, wil je er dan ook zeker van zijn dat je kwaliteit in huis haalt. Dat spreekt voor zich, en dat begrijpen wij bij Strobbe Mobility Solutions. 

Wij staan niet alleen garant voor persoonlijk en professioneel advies, we staan ook in voor de plaatsing van een kwalitatieve, betrouwbare én betaalbare traplift op maat van jou en je woning.

Wat kost een traplift? De prijs van een traplift is afhankelijk van een aantal factoren: het soort trap waarop de traplift wordt geïnstalleerd, het type stoel, de opties die je op je traplift wil en voor welke premies je in aanmerking komt. Meer informatie over deze factoren vind je hieronder.  

Type trap

Wij voorzien trapliften voor verschillende soorten trappen:

  • spiltrap
  • wenteltrap
  • draaitrap
  • rechte trap
  • trap met één of meerdere bochten
  • trap met een binnen- of buitenbocht


Naast het soort trap en het aantal bochten is ook de lengte van de trap een factor bij het bepalen van de prijs.

Type stoel

Bij een aantal modellen van trapliften is er keuze uit verschillende stoelen en bekleding, ook dat speelt een rol in de uiteindelijke prijs van de traplift.

Opties

Er zijn tal van opties beschikbaar voor je traplift. Zo kan het in- en uitklappen van de voetenplank en de draaifunctie boven aan de trap geautomatiseerd worden. Ook de rail van de traplift kan indien nodig ingeklapt of uitgeschoven worden. Deze opties hebben ook een invloed op de prijs.

VAPH en aanpassingspremie

Als je aangesloten bent bij het VAPH, het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap, maak je aanspraak op een tegemoetkoming voor de kostprijs van je traplift. Meer informatie over subsidies, de aanpassingspremie en tegemoetkomingen.

De beste traplift aan de juiste prijs

Om ervoor te zorgen dat je de beste traplift aan de juiste prijs krijgt, komt één van onze medewerkers langs tijdens een huisbezoek. Zo kunnen we kennismaken, de situatie ter plaatse bekijken en nagaan wat voor jou en jouw woning de beste oplossing is. Wil je meer informatie over onze diensten of wil je een afspraak maken?