Trapliftsystemen

Traplift voor personen tot 160 kg

Een standaard traplift heeft een maximaal draagvermogen van 125 kg, voor iets zwaardere personen biedt Strobbe Mobility Solutions ook een oplossing aan in de vorm van de Premium traplift. Deze robuuste traplift kan personen tot 160 kg vervoeren. De lift is voorzien van een bredere stoel en een dubbele rail die zorgt voor extra stevigheid en verhoogde stabiliteit, een sterk staaltje van precisie en kwaliteit.

traplift voor zwaardere personen, mokkakleurige zetel, voor trap met bocht

Sterk en betrouwbaar

Dankzij het dubbel buizensysteem met tandwielaandrijving kan je rekenen op een uiterst sterke draagconstructie met een draagvermogen tot 160 kg, betrouwbare stevigheid die zorgt voor verhoogde stabiliteit bij het op- en afstappen.

Veilig en gebruiksvriendelijk

De Premium traplift is volledig gecertificeerd, uiterst veilig, heel gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen. Om de veiligheid te garanderen is het stoeltje van de traplift uitgerust met een veiligheidsgordel. Het voeteneind kan eenvoudig in- en uitgeklapt worden met behulp van een hendel.

Bredere stoel

Een XL-stoel of XXL-stoel met een traagschuim zitting zorgt voor extra zitcomfort.

Afstandsbediening

De stoel kan op een laadpunt of op een andere plaats op de rail geparkeerd worden met behulp van de afstandsbediening.
Naast de bediening op de stoel zelf wordt zowel boven als beneden aan de trap een afstandsbediening voorzien.

Geruisloos

De traplift wordt aangedreven door stille en betrouwbare motoren, zo geraak je veilig en in alle rust op de gewenste verdieping.

Diagnosedisplay

De Premium traplift heeft een diagnosedisplay die de positie van de lift en eventuele storingen weergeeft.

Verschillende soorten trappen

De rail van de traplift wordt volledig op maat gemaakt en kan in diverse vormen gebogen worden. De Premium stoellift is zowel beschikbaar voor rechte trappen als voor trappen met één of meerdere bochten. Met een maximale hellingsgraad tot 70° is deze traplift ook geschikt voor smalle en steile trappen.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Om de traplift te laten passen in jouw interieur, kan de Premium traplift geleverd worden in verschillende kleuren.

Plaatsing

De traplift wordt op de trap zelf geïnstalleerd, er zal dus geen beschadiging zijn aan je muren. De rail en de buizen worden vastgemaakt aan steunen die op de treden van de trap bevestigd zijn.

Aanpak

Bij Strobbe Mobility Solutions geloven we in een persoonlijke aanpak. Je kan rekenen op een individuele behandeling op maat van jouw behoeften. Een medewerker komt bij je langs om jouw situatie te bespreken en na te gaan wat de verschillende mogelijkheden bij jou thuis zijn.

Ook na de plaatsing blijf je in contact met dezelfde persoon, dat is onze garantie: een persoonlijke opvolging, vanaf het eerste bezoek tot het onderhoud en de service achteraf. Op zoek naar een traplift voor een rechte trap en een service met een persoonlijke aanpak?