Plaatsing & service

Plaatsing

Voor de plaatsing van je traplift kan je rekenen op de expertise en het vakmanschap van onze ervaren werkmensen. Zij komen op de afgesproken dag stipt op tijd langs, voorzien van alle materiaal en klaar om jouw traplift vakkundig te installeren. Afhankelijk van de lengte van de trap en het soort trap neemt de plaatsing van een traplift amper een halve dag in beslag. Op maximum vier uur is je traplift geïnstalleerd, getest en klaar voor gebruik.

De bediening van de traplift is heel eenvoudig, die heb je in geen tijd onder de knie. Voor je het weet kan je volop genieten van je hernieuwde vrijheid, op alle verdiepingen van je huis. Na afloop wordt de woning uiteraard even netjes als voordien achtergelaten.

Levertijd

Dankzij onze vlotte levertijden kunnen wij je snel van dienst zijn. Een traplift voor een rechte trap wordt binnen de twee weken geplaatst. Een traplift met één of meerdere bochten wordt binnen de vier weken geplaatst.

Certificaten

Bij Strobbe Mobility Solutions kan je rekenen op kwaliteit. Al onze trapliften zijn CE gecertificeerd en voldoen aan strenge veiligheidseisen en kwaliteitsnormen. Onze toestellen zijn bij de plaatsing volledig gekeurd.

Garantie en onderhoud

Strobbe Mobility Solutions voorziet standaard een garantie van drie jaar op alle onderdelen van de traplift. Dit zowel voor trapliften voor een rechte trap, voor trapliften met één of meerdere bochten of voor trapliften voor personen tot 160 kg. Binnen het jaar na de plaatsing nemen we contact op om langs te komen voor onderhoud. Er kan, indien gewenst, ook een onderhoudscontract opgemaakt worden, dan geniet je van een 24-uur service en krijgt jouw traplift jaarlijks een onderhoudsbeurt.

Wil je meer informatie over onze diensten?