Plaatsing & service

Service

Strobbe Mobility Solutions is een familiebedrijf, een verhaal van behulpzaamheid en gedrevenheid dat zich afspeelt over vier generaties. Wij zetten de klanten op de eerste plaats, jouw welzijn staat voor ons centraal. Naast een gratis thuisbezoek kan je rekenen op een persoonlijke aanpak, want bij Strobbe Mobility Solutions ben je geen nummer. Jij bent onze grootste zorg. We stellen dan ook alles in het werk om jouw leven op een deskundige manier zo comfortabel mogelijk te maken.

Persoonlijk

De expert die bij jou langskomt staat in voor het opmeten van de trap en zorgt voor de opvolging achteraf. Zo sta je altijd in contact met dezelfde persoon die op de hoogte is van jouw situatie en begaan is met jouw welzijn. Onze opgebouwde expertise stelt ons in staat om de juiste aanbevelingen te maken. Bij ons krijg je steeds persoonlijk advies op maat van jouw situatie. Strobbe Mobility Solutions voorziet een complete oplossing, aangepast aan jouw behoeften en rekening houdend met de situatie in je woning.

Eerlijke aanpak

Aangezien wij vooral in West- en Oost-Vlaanderen operationeel zijn, kunnen wij onze klanten bij eventuele problemen heel snel te hulp schieten. Die nabijheid en het snelle handelen stelt ons in staat om elk technisch mankement binnen de 24 uur op te lossen. Bij ons kan je rekenen op een eerlijke aanpak en volledige transparantie. Van eerste advies tot plaatsing en service achteraf, bij Strobbe Mobility Solutions zit je goed.

Wil je meer informatie over onze diensten?