Trapliftsystemen

Tweedehands trapliften

Strobbe Mobility Solutions gaat samen met jou op zoek naar de meest geschikte oplossing voor jouw traplift, daarom bieden wij ook tweedehands trapliftsystemen aan. Een slimme en voordelige optie, want met een tweedehands traplift zet je niet alleen in op duurzaamheid, je kan ook tot 20% op de kostprijs besparen.

Onze tweedehands trapliften zijn gecertificeerd en moeten voldoen aan dezelfde reglementering als nieuwe trapliften, je kan er dus zeker van zijn dat onze tweedehands trapliften voldoen aan de strenge kwaliteits- en veiligheidsnormen. Hieronder krijg je een overzicht van de tweedehands trapliften die wij aanbieden.

Tweedehands trapliften voor een rechte trap

De trapliften van Strobbe Mobility Solutions hebben een lange levensduur, onze tweedehands trapliften zijn dus even betrouwbaar als de nieuwe. Bij een traplift voor een rechte trap kunnen wij alle materialen recupereren. Dat wil zeggen dat wij zowel de stoel als de rail tweedehands kunnen aanbieden.

Tweedehands trapliften voor een trap met één of meerdere bochten

Net als bij een traplift voor een rechte trap kunnen wij voor trapliften met één of meerdere bochten de stoel en de batterijen tweedehands aanbieden. Aangezien de rail op maat gemaakt wordt, kan deze niet tweedehands doorverkocht worden. Wij voorzien uiteraard de juiste rail voor jouw trap met bochten. Tweedehands trapliften zijn beschikbaar voor een spiltrap, een wenteltrap, een draaitrap of een trap met binnen- of buitenbocht.

Tweedehands trapliften voor personen tot 160kg

Ook trapliften voor personen tot 160 kg bieden wij tweedehands aan. Net als bij de andere traplift systemen kunnen de gebruikte materialen perfect gerecupereerd worden. Dat wil zeggen dat de stoel en de batterijen tweedehands verkrijgbaar zijn. Als het om een rechte trap gaat, kunnen we ook de rail recupereren.

Plaatsing

De traplift wordt op de trap zelf geïnstalleerd, er zal dus geen beschadiging zijn aan je muren. De rail en de buizen worden vastgemaakt aan steunen die op de treden van de trap bevestigd zijn.

Aanpak

Bij Strobbe Mobility Solutions geloven we in een persoonlijke aanpak. Je kan rekenen op een individuele behandeling op maat van jouw behoeften. Een medewerker komt bij je langs om jouw situatie te bespreken en na te gaan wat de verschillende mogelijkheden bij jou thuis zijn.

Ook na de plaatsing blijf je in contact met dezelfde persoon, dat is onze garantie: een persoonlijke opvolging, vanaf het eerste bezoek tot het onderhoud en de service achteraf. Op zoek naar een traplift voor een rechte trap en een service met een persoonlijke aanpak?